Dátum: 2019 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

Harmadik helyen végzett klubunk az úszó Serdülő Bajnokságon!

Úszás szakosztály 2018-08-01 Megtekintések száma: 1574

Július 25. és 28. között rendezték meg Győrben az úszó Országos Serdülő Bajnokságot, ahol klubunk is szép számmal képviselte magát.

A végeredményt tekintve összesítésben a harmadik helyen végeztünk, az egész mezőnyből kiemelkedett Kós Hubert teljesítménye, aki öt arany, két ezüst és két bronzérmet gyűjtött, valamint háromszor javított korosztályos országos csúcsot. Az utolsó nap végén a 4x100 méteres vegyesváltóban bronzérmet nyertünk. Csapatunk tagjai: Varga Máté, Ábrahám Levente, Kós Hubert és Horváth Levente volt. Egyéni számokban döntős helyen végzett Varga Máté (50, 100, 200 méter hátúszás), aki a Gyermek OB után a nagyobb korosztályban is nagyon jól teljesített, Tankó Beatrix (50, 200, 800 méter gyorsúszás), aki első évesként is bekerült a döntőbe, valamint Kontér Lora (1500 méter gyorsúszás), aki szintén első éves serdülőkent tudott a legjobb nyolc közé kerülni.

Csapatunk többi tagja is kivette részét a pontok gyűjtéséből, így Horváth Dorottya, Hambardzumyan Arshak, Márföldi Abigél, Dömötör Réka és Böszörményi Boglárka nevét is megemlítem. Örömteli volt, hogy fiú, leány és mixváltóink is döntőzni tudtak – nyilatkozta honlapunknak Magyarovits Zoltán edző.

GRATULÁLUNK MINDENKINEK!

Képek

Brandenburg, kajak-kenu Európa-bajnokság című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41