Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Ipacs Évát centenáriumi díjban részesítették!

A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 2011-ben újjá élesztette a MÚSZ Centenáriumi Díjat. Nem titkoltan a megújított MÚSZ Centenáriumi Díj célja, hogy elismerésben részesüljenek mindazok, akik tevékenyen részt vesznek a magyar úszó sport fejlődésében, sikereiben, valamint a sportág népszerűsítésében.

Hét évvel ezelőtt a szövetség vezetői lefektették azokat a tételeket, amelyek alapján odaítélhetik ezt a rangos kitüntetést. Ennek értelmében a díjat olyan sportemberek kaphatják, akik pályafutásukat befejezték, akik tevékenységükkel továbbra is sokat tesznek az úszó sport sikeréért, fejlődéséért; sportvezetők, edzők, akik nélkül a versenyzők eredményes szereplése elképzelhetetlen; akik a hétköznapokban munkabírásukkal, kitartásukkal igyekeznek a magyar úszó sportot segíteni; sportág támogatói, akik anyagi hozzájárulásukkal lehetővé teszik a sikerek kivívását.
2018-ban a tagszervezetek jelölései alapján, a Magyar Úszó Szövetség három sportszakembernek ítélte oda a Centenáriumi díjat: Ipacs Lászlóné UTE, Paulovics Tamás Szentes, és régiónk egyik markáns és régi motorosának, az orosházi Schmidt Jenőnek.

(forrás: bmsextra.hu)

TÁMOGATÓ:

HEDO

Képek

Hajós Alfréd Kupa című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41